Védőeszköz alvó-fekvő pihenőhelyek elektromágneses sugárzások csökkentésére

E-SZMOG SHIELD FOR SLEEPING SPACE

Az E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE a káros hatású elektromágneses mezők csökkentésére szolgál.

E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi-lézergarvírozással, különleges technológiával készül.

Anyagösszetételét és szinergikumi hatását illetően alkalmas 6 köbméter területen csökkenteni az elektromágneses sugárzás széles spektrumát.

Az alvás minősége javul, amely főleg a korong harmonizáló hatásának, valamint az elektromágneses tér (eletroszmog) csökkentésével a sugárzásilag rendezett élettérnek köszönhető, amely alapfeltétele a minőségi alvásnak.

Az alvás minőségét alapvetően meghatározza, hogy az emberi test sejtjeinek vektori eredőjével harmonikus frekvenciákban, pozitív élettérben, tudományosan sugárzásilag rendezett élettérben történik-e?  Ez napjainkban védelem nélkül szinte lehetetlen!

A wifik, a katonai átjátszók, a híradástechnika, a műholdas adás-vétel, a világítástechnika rohamos átalakulása, árnyékolatlan villamos vezetékek a falban, az egyre rohamosan emelkedő telefon, számítógép, tablet, háztartási gépállomány, éjszakai alvásunk minőségét felborítja.

Alváskor gyűjtjük be az energiánk jelentős részét a napi teendőinkhez, az öngyógyító képességünk működéséhez, sejtjeink, szerveink, szervrendszereink, egészséges működéséhez.

Ez a rendszeres alváskor begyűjtött energia mennyisége alapvetően meghatározza az emberi pszichoszomatikát mozgató erő minőségét, nagyságrendűségét.

A minőségi alvás az élet lételeme.

Amennyiben bármilyen betegségből meggyógyulunk, majd visszafekszünk a sugárzással terhelt élettérbe, előbb utóbb újra megbetegszünk.

Ajánljuk figyelmébe a SpaceHarmony-System 25 éves magyar innováció legújabb termékét a nyugodt alváshoz.

Ajánljuk otthonába, könnyű szállíthatósága miatt utazásokhoz, szállodákba, kórházi tartózkodás idejére.

Ajánljuk minden korosztálynak.

Az E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE tulajdonképpen egy tartály melyben, folyékony és szilárd hataóanyag található:

  1. Hatóanyag (folyékony)

– Kálium-szilikát (K2SiO3), Mikroorganizmus törzsek, Vivőanyag (titkos) Speciális keverék, a fenti anyagok megfelelő aránya.

  1. Hatóanyag MCL61 Mumetál (szilárd)

 Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet.

– Kobalt (Co)- Vas (Fe)- Molibdén (Mo)- Nióbium (Nb)- Szillícium (Si)- Bór (B)- Ezüst (Ag)- Grafit

Hatásmechanizmus: Hatóanyagok megfelelő aránya,- és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények és saját méréseink alapján képesek a jelenlévő kisfrekvenciás mágneses-és elektromos mező, nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni.

Az E-SZMOG SHIELD FOR SLEEPING SPACE eszköz a hálószobában, ágyunk közelében elhelyezve az extrém magas elektromágneses tér csökkentésére szolgál, melyet a gyártó, igény szerint a cég központi telephelyén mérésekkel igazol.

Passzív, természetes védelem.