Elektroszmog Védelem Személyre

Védelem személyre – Vedd fel a harcot az Eleksztroszmog ellen!

Odafigyelsz az egészségedre? Rendszeresen eljársz a kontrollvizsgálatokra? Mégis mindig fáradt, stresszes, ingerlékeny vagy? Rosszul alszol, és a patikában már „törzsvásárlóként” ismernek? Lehet ennek bármi köze az elektroszmoghoz?

Harmónikus egyensúly

Az emberi szervezet belső és külső behatások nélkül harmonikus egyensúlyban van, mely állapot egy kiegyensúlyozott és nyugodt életérzést vált ki bennünk.  Ezért is fontos, hogy a mikrokörnyezet sugárzásai harmonikusak legyenek az emberrel. Ha ez a kiegyensúlyozott állapotot valami megzavarja, akkor a szervezetmegpróbálja visszaállítani a természetes állapotot. A „parancsokat” az agy adja ki, a hormonokon, idegeken, idegcsatornákon keresztül a szervekig eljuttatva.

Azonban ezek az utasítások mai világunkban sokszor nem jutnak célba, a szervezetet zavaró elektromágneses sugarak miatt.  Az életünket negatívan befolyásoló elektroszmoggal szemben védekezni kell.

Nincs térerő, nincs wifi – Ugye mennyire bosszantó?

Mindenki szereti a száz százalékos lefedettséget, a mindenhol rendelkezésünkre álló mobilozás lehetőségét, az internetkapcsolatot. De hogy mit jelent ez a valóságban, és mivel jár eme kényelmi funkció az életünkre vonatkozóan, már kevesen vannak tisztában.

Manapság, amikor még számítógépünket is ellátjuk tűzfallal, saját szervezetünk védelmére kevesebb figyelmet fordítunk. Pedig az elektroszmog mindenhol ott van. Lakásunkban, munkahelyünkön, autónkban, a levegőben a rádió-, tévé- és telefonátjátszók formájában.

Nézz körül a hálószobádban!

Tv, rádió, mobil ébresztőnek. A te hálód is tartalmazza eme tárgyakat? A csenden, nyugalmon kívül neked sincs másra szükséged.

Mit tehetsz az egészséged érdekében?

Mivel az áram a 21 század nélkülözhetetlen velejárója, és elektromosság nélkül a mai modern ember létezni sem képes, az áram kiiktatása életedből neked sem fog menni. Azonban bizonyos lépésekkel sokat tehetsz egészséged érdekében:

Távolítsd el hálószobádból az elektromos készülékeket; a tv, rádió, mobil, vagy számítógép nélkül garantáltan jobban fogsz aludni. Kerüld a mikrohullámú sütő használatát, ne hagyd stand by üzemmódban elektromos berendezéseidet! Ne használd túl gyakran a mobilodat, vagy használj headsetet!

Túlságosan bonyolult, és mindennapi komfortodból kizökkentő megoldások helyett egyszerűbbet keresel?

 

Leghatékonyabb megoldás

Mivel azon készülékek, melyek éppen nem működnek, de az áramforrásból nem tudjuk kihúzni őket, ugyanúgy sugároznak. Továbbá még a természetben is ki vagyunk téve a sugárzásoknak – nincs, ami árnyékolja az átjátszó antennák külső sugárzását- a leghatékonyabb megoldást az elektroszmog ellen azok a tapaszok nyújtják, melyek az elektroszmogot hivatottak semlegesíteni.

Elektroszmog elleni védelem

Az egészségkárosodások és a megbetegedések rizikófaktorait csökkenti, és védelmet nyújt az elektroszmog ellen az E-SZMOG-SHIELD, mely a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentését viszi véghez. Telefonjainkat, tévéinket, háztartási gépeinket, autónkat, számítógépünket ellátva nagyban hozzájárulunk ahhoz, hogy csökkentsük a fölösleges sugárzásokat szervezetünkre nézve.

Mi az E-SZMOG SCHIELD?

Precíziós felületkezelő szerszám segítségével és speciális nagyfinomságú rozsdamentes acélból készült, dekorműgyanta bevonattal ellátott, hátoldalán öntapadó felületű készülék.

Miért jó?

Az E-SZMOG-SHIELD a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál, védelmet nyújt az elektroszmog ellen.