Elektroszmog Védelem Számítógépre

A legjobb munkatárs. Akár napi 12 órát is megy folyamatosan, majd felváltja a „mobilisabb” otthoni munkatársa. Sőt még az ágyunkba is beférkőzik. Ő az elválaszthatatlan társunk, a számítógép.

A számítógépek uralta modern világunk egyik negatív hozadéka a többi elektromos készüléknél is meglévő elektroszmog. Olyan elektromágneses sugárzások összessége, melyet az asztali Pc-d, az tableted, vagy akár az ágyadban gyakorta kényelmes helyet foglaló laptopod sugároz magából.

Számítógépek és az elektroszmog

Az irodai munka során jelentkező állandó fejfájás, az esti gépelés után bekövetkező álmatlan éjszaka vagy akár az egész nap a gép előtt ülő ingerlékeny munkatársad is lehet egy olyan jelenség, melyet az eletroszmognak tudhatsz be. A fáradtság, a gyengült immunrendszer pedig a betegségek melegágya. Így az elektroszmog elleni védelemmel akár munkateljesítményedet is növelheted. Hogyan védekezzél?

 

Védelem számítógépre – Elektroszmog ellen

Természetesen sokat segíthetsz azzal, ha nem tartasz számítógépet, vagy tv-t a hálószobádban. Azonban ha irodai munkát végzel, a munkaeszközödet nem tudod bojkottálni. Ennél sokkal jobb és a mindennapi szokásainkat kevésbé zavaró megoldása a problémának az elektroszmogot semlegesítő  E-SZMOG-SHIELD készülék, mely a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál. A számítógépre ragasztva biztos védelmet nyújt az elektroszmog ellen.

Hogyan működik?

A készülék elnyeli a jelenlévő alacsonyfrekvenciájú mágneses teret, valamint az elektromos mező és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők egy adott spektrumát, és adott szintre csökkenti.

Miből készül?

Anyaga speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, egy precíziós felületkezelő szerszám segítségével készül, valamint dekorműgyanta bevonattal van ellátva.