Elektroszmog Védelem Mobiltelefonra

Megbízható elektroszmog elleni védelem – Mobiltelefonra

Tapasztaltad már, hogy felmelegszik a füled egy hosszabb mobil beszélgetés közben? Neked is mondták már, hogy nem egészséges a nadrágzsebedben, vagy a zakód zsebében a szíved mellett tartani a készüléket?

Ahány ember, annyi féle mobil. Ízlések és pofonok. De az biztos, hogy szinte mindenkinek van legalább egy készüléke. Hiszen mai világunkban ki ne használna mobiltelefont? Az elválaszthatatlan társ a mindennapok során. „Ő” az, aki még a hálószobában sem ad a számunkra egyedüllétet, hiszen ébresztőóránk is egyben.

Vajon kell-e számolnunk a túl szoros kapcsolatból fakadóan bármilyen negatív következménnyel egészségünkre vonatkozóan?

Mobiltelefonok káros hatásai – Elektroszmog

A mobilok káros sugárzásáról, és egészségre gyakorolt negatív hatásairól számos helyen hallottunk már. Az USA-ban vesztett már pert mobiltelefont gyártó cég. Valamint számos tudós is körbejárta már a kérdést, különböző aggasztó eredményre jutva, különösen a rákkutatás témájában.

A mobiltelefonból kisugárzó elektromágneses hullámokat a szervezet elnyeli, ez az oka például annak, hogy a sejtek akár 1 fokkal is felmelegszenek a készülék közelében. Bizonyára te is tapasztaltál már melegséget füleidnél egy telefonbeszélgetés után. De testünk bármely más részénél is hasonlóan negatív hatást gyakorolnak a szervezetünkre a kisugárzott hullámok.

Elektroszmog terhelés tünetei – Te sem vagy kivétel

Ingerlékenység, fülzúgás, fejfájás, alvásproblémák. Közel sem biztos, hogy a közelgő front okozza e tüneteket nálad. Ugyanis az elektroszmog terhelés tünetei is ezek. Pedig lehet az állandóan visszatérő „migrénünk” a túl sok csevegésünk következménye.

Nem szeretnél lemondani a hosszas beszélgetésekről barátnőddel? Nem kell. Az egészséged, immunrendszered védelmében semlegesítsd az elektroszmogot! De mégis hogyan?

 

Elektroszmog elleni védelem mobiltelefonra

Az E-SZMOG SHIELD mobiltelefonoknál alkalmazható védelem funkciót ellátó eleksztroszmog elnyelő készülék. A készülék hátoldalára kell ragasztani.

Hogyan működik?

Elnyeli a jelenlévő alacsonyfrekvenciájú mágneses tér, elektromos mező és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők egy adott spektrumát, valamint az adott szintre csökkenti.

Miből készül?

Speciális nagyfinomságú rozsdamentes acélból, egy precíziós felületkezelő szerszám segítségével, valamint dekorműgyanta bevonattal. Hátoldalán öntapadó felülettel.