Elektroszmog Védelem Mobiltelefonra

Megbízható elektroszmog elleni védelem - Mobiltelefonra

Tapasztaltad már, hogy felmelegszik a füled egy hosszabb mobil beszélgetés közben? Neked is mondták már, hogy nem egészséges a nadrágzsebedben, vagy a zakód zsebében a szíved mellett tartani a készüléket?

Ahány ember, annyi féle mobil. Ízlések és pofonok. De az biztos, hogy szinte mindenkinek van legalább egy készüléke. Hiszen mai világunkban ki ne használna mobiltelefont? Az elválaszthatatlan társ a mindennapok során. „Ő” az, aki még a hálószobában sem ad a számunkra egyedüllétet, hiszen ébresztőóránk is egyben.

Vajon kell-e számolnunk a túl szoros kapcsolatból fakadóan bármilyen negatív következménnyel egészségünkre vonatkozóan?

Mobiltelefonok káros hatásai - Elektroszmog

A mobilok káros sugárzásáról, és egészségre gyakorolt negatív hatásairól számos helyen hallottunk már. Az USA-ban vesztett már pert mobiltelefont gyártó cég. Valamint számos tudós is körbejárta már a kérdést, különböző aggasztó eredményre jutva, különösen a rákkutatás témájában.

A mobiltelefonból kisugárzó elektromágneses hullámokat a szervezet elnyeli, ez az oka például annak, hogy a sejtek akár 1 fokkal is felmelegszenek a készülék közelében. Bizonyára te is tapasztaltál már melegséget füleidnél egy telefonbeszélgetés után. De testünk bármely más részénél is hasonlóan negatív hatást gyakorolnak a szervezetünkre a kisugárzott hullámok.

Elektroszmog terhelés tünetei – Te sem vagy kivétel

Ingerlékenység, fülzúgás, fejfájás, alvásproblémák. Közel sem biztos, hogy a közelgő front okozza e tüneteket nálad. Ugyanis az elektroszmog terhelés tünetei is ezek. Pedig lehet az állandóan visszatérő „migrénünk” a túl sok csevegésünk következménye.

Nem szeretnél lemondani a hosszas beszélgetésekről barátnőddel? Nem kell. Az egészséged, immunrendszered védelmében semlegesítsd az elektroszmogot! De mégis hogyan?

 

Elektroszmog elleni védelem mobiltelefonra

Az E-SZMOG SHIELD mobiltelefonoknál alkalmazható védelem funkciót ellátó eleksztroszmog elnyelő készülék. A készülék hátoldalára kell ragasztani.

Hogyan működik?

Elnyeli a jelenlévő alacsonyfrekvenciájú mágneses tér, elektromos mező és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők egy adott spektrumát, valamint az adott szintre csökkenti.

Miből készül?

Speciális nagyfinomságú rozsdamentes acélból, egy precíziós felületkezelő szerszám segítségével, valamint dekorműgyanta bevonattal. Hátoldalán öntapadó felülettel.

 

Érdeklődés

 

Elérhetőségek

Kelemen István
Természetgyógyász
(alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
 Tel: +36703822979
Vagy Romániában 
 Tel: +40746920012