Elektroszmog Védelem Épületekre

Védelem épületekre – Elektroszmog ellen

Védje otthonán, ingatlanát a káros sugárzásoktól!

Az elektromos sugárzások modern világunkban napról napra jelentősen emelkednek. A mobiltelefonok, laptopok és elektromos berendezések számának ugrásszerű növekedése, valamint a rádió-, tévé- és telefonátjátszók általi sugárzások miatt. A sugárzások miatti terhelés egy szagtalan és láthatatlan ellenséget, elektroszmogot hozz megával.

Ez a sugárzás nem veszélytelen magas frekvenciás terhelés, egy diszharmónia. Hasonlóan a magasfeszültségek transzformátorok hő kamrákközelségéhez. Mikrokörnyezetünk éppen ezért egy láthatatlan, szagtalan,de létező sugárzásoknak köszönhetően negatív.

Mivel életünk egyharmadát otthonunkban éljük le, egészségünk megőrzése és a nyugodt pihenés és alvás érdekében érdemes átvizsgáltatni otthonunkat!

Káros sugárzások feltárása – Védelem épületekre

A sugárzások feltárása lakóépületekben, irodákban, földeken rendszeres műszeres mérések elvégzése révén segít csökkenteni az elektroszmogot. Az elektroszmog mértéke csak megfelelő műszeres méréssel állapítható meg. A mérés elvégzése az első fontos lépés a sugármentes élettérhez.

Miért jó ez?

A szabvány áttekintést ad olyan fizikai, kémiai valamint biológiai veszélyekre, amelyek jelen vannak a körülöttünk lévő terekben. Legyen az a lakásunk, munkahelyünk, autónk, ingatlanunk, hálószobánk. Bárhol ahol tartózkodunk.

Mi a célja?

A feltárás célja az egészségügyileg kockázatmentes és szabad életterek biztosítása, a legtisztább környezet létrehozása, az elektromos sugárforrások kiiktatása, áthelyezése révén.

A sugárzások feltárásáról épületbiológiai jelentés készül. A mérés után komplex megújuló energiás technológiával rendelkezünk, ez minden sugárzásra vonatkozóan teljes körű védelmet biztosít az épületekben és a földeken is.

Honnan lehet tudni, hogy hatásos-e?

A szabadalmazott magyar találmány betelepítését követően kontrollmérésre kerül sor, ami igazolja, hogy minden sugárzástól mentes lakás jön létre!

Milyen pozitív következményei lesznek a vizsgálatnak?

A káros hatással bíró elektroszmogtól megszabadulva az élettér pozitív harmonikus energiákkal lesz összekapcsolva:

 • energiaszint növekedés várható
 • tökéletesíti az alvásminőséget (alvásproblémák megszűnése)
 •  emeli a teljesítőképességet
 •  megerősíti az immunrendszert, a vegetatív idegrendszert

Nemzetközi épületbiológiai határértékekkel dolgozunk!

Milyen sugárzásokat vizsgálunk?

 • elektromágneses térerő
 • frekvencia áramerősség
 • mágneses térerő
 • radioaktív sugárzások
 • kozmikus geopatikus sugárzások
 • hartmann vízér

Mit kel tudni a szabványról?

 • Olyan támpontokkal ismertet meg, amelyek bemutatják, hogy miként végezhetünk egyedi méréseket, megállapítva az egészségünkre veszélyes, lehetséges kockázati tényezőket.
 • A szabvány egyedi alkategóriái beszámolnak kritikus belső környezeti hatásokról.
 • Segít azonosítani, illetve minimalizálni bizonyos tényezőket az egyéni keretek elérhetőségein belül.
 • A szabvány célja egy olyan belső környezeti harmónia megteremtése, mely a legtermészetesebb és expozíció szabad.  A holisztikus megközelítést alapul véve, figyelembe vesszük az összes alkategóriát, illetve végrehajtjuk a rendelkezésre álló összes diagnosztikai lehetőségeket.
 • Az ellenőrzés, felmérés valamint helyreállítás során az épület biológiai tapasztalatára, elővigyázatosságára és elérhetőségére fókuszálunk.

Épületek Biológiai értékelése – Alvó-pihenő terekben:

Az épületek biológiai értékelésének támpontjaihoz az elővigyázatosság elvét veszsük alapul. A potenciális hosszú távú expozíciót és kockázatokat figyelembe véve. (Összefüggésben állnak az alvó terekkel.) A minőségi alvás elengedhetetlen a megfelelő regenerálódásra.

Min alapszanak a támpontok?

50 év épület biológiai tapasztalatain és külső tudományos kutatásokon valamint tanulmányokon alapszik. Az épített környezethez holisztikus módon közelítve, figyelembe véve az egészségünkre leselkedő veszélyforrásokat. Az iránymutatások a legjobb diagnosztikai és analitikai módszerek ahhoz, hogy olyan beltéri lakókörnyezetet hozzunk létre, amely a lehető legszabadabb, expozíciószabad, és kockázatmentes.

Referenciák és saját gyártmányú védelmi rendszerek

Magyarországon számos referenciamunkával rendelkezünk; sajátfejlesztésű és gyártású nanotechnológiás lokális védelemmel rendelkezünk (telefonra, számítógépre, autóra stb.). Ezek hatása és működése látványosan laboratóriumi körülmények nélkül is igazolható, műszeres méréssel.