Elektroszmog Védelem Épületekre

Védelem épületekre - Elektroszmog ellen

Védje otthonán, ingatlanát a káros sugárzásoktól!

Az elektromos sugárzások modern világunkban napról napra jelentősen emelkednek. A mobiltelefonok, laptopok és elektromos berendezések számának ugrásszerű növekedése, valamint a rádió-, tévé- és telefonátjátszók általi sugárzások miatt. A sugárzások miatti terhelés egy szagtalan és láthatatlan ellenséget, elektroszmogot hozz megával.

Ez a sugárzás nem veszélytelen magas frekvenciás terhelés, egy diszharmónia. Hasonlóan a magasfeszültségek transzformátorok hő kamrákközelségéhez. Mikrokörnyezetünk éppen ezért egy láthatatlan, szagtalan,de létező sugárzásoknak köszönhetően negatív.

 

Mivel életünk egyharmadát otthonunkban éljük le, egészségünk megőrzése és a nyugodt pihenés és alvás érdekében érdemes átvizsgáltatni otthonunkat!

Káros sugárzások feltárása - Védelem épületekre

A sugárzások feltárása lakóépületekben, irodákban, földeken rendszeres műszeres mérések elvégzése révén segít csökkenteni az elektroszmogot. Az elektroszmog mértéke csak megfelelő műszeres méréssel állapítható meg. A mérés elvégzése az első fontos lépés a sugármentes élettérhez.

Miért jó ez?

A szabvány áttekintést ad olyan fizikai, kémiai valamint biológiai veszélyekre, amelyek jelen vannak a körülöttünk lévő terekben. Legyen az a lakásunk, munkahelyünk, autónk, ingatlanunk, hálószobánk. Bárhol ahol tartózkodunk.

Mi a célja?

A feltárás célja az egészségügyileg kockázatmentes és szabad életterek biztosítása, a legtisztább környezet létrehozása, az elektromos sugárforrások kiiktatása, áthelyezése révén.

A sugárzások feltárásáról épületbiológiai jelentés készül. A mérés után komplex megújuló energiás technológiával rendelkezünk, ez minden sugárzásra vonatkozóan teljes körű védelmet biztosít az épületekben és a földeken is.

Honnan lehet tudni, hogy hatásos-e?

A szabadalmazott magyar találmány betelepítését követően kontrollmérésre kerül sor, ami igazolja, hogy minden sugárzástól mentes lakás jön létre!

Milyen pozitív következményei lesznek a vizsgálatnak?

A káros hatással bíró elektroszmogtól megszabadulva az élettér pozitív harmonikus energiákkal lesz összekapcsolva:

 • energiaszint növekedés várható
 • tökéletesíti az alvásminőséget (alvásproblémák megszűnése)
 •  emeli a teljesítőképességet
 •  megerősíti az immunrendszert, a vegetatív idegrendszert

Nemzetközi épületbiológiai határértékekkel dolgozunk!

 

Milyen sugárzásokat vizsgálunk?

 

 • elektromágneses térerő
 • frekvencia áramerősség
 • mágneses térerő
 • radioaktív sugárzások
 • kozmikus geopatikus sugárzások
 • hartmann vízér

 

Mit kel tudni a szabványról?

 • Olyan támpontokkal ismertet meg, amelyek bemutatják, hogy miként végezhetünk egyedi méréseket, megállapítva az egészségünkre veszélyes, lehetséges kockázati tényezőket.
 • A szabvány egyedi alkategóriái beszámolnak kritikus belső környezeti hatásokról.
 • Segít azonosítani, illetve minimalizálni bizonyos tényezőket az egyéni keretek elérhetőségein belül.
 • A szabvány célja egy olyan belső környezeti harmónia megteremtése, mely a legtermészetesebb és expozíció szabad.  A holisztikus megközelítést alapul véve, figyelembe vesszük az összes alkategóriát, illetve végrehajtjuk a rendelkezésre álló összes diagnosztikai lehetőségeket.
 • Az ellenőrzés, felmérés valamint helyreállítás során az épület biológiai tapasztalatára, elővigyázatosságára és elérhetőségére fókuszálunk.

 

 

Épületek Biológiai értékelése - Alvó-pihenő terekben:

Az épületek biológiai értékelésének támpontjaihoz az elővigyázatosság elvét veszsük alapul. A potenciális hosszú távú expozíciót és kockázatokat figyelembe véve. (Összefüggésben állnak az alvó terekkel.) A minőségi alvás elengedhetetlen a megfelelő regenerálódásra.

Min alapszanak a támpontok?

50 év épület biológiai tapasztalatain és külső tudományos kutatásokon valamint tanulmányokon alapszik. Az épített környezethez holisztikus módon közelítve, figyelembe véve az egészségünkre leselkedő veszélyforrásokat. Az iránymutatások a legjobb diagnosztikai és analitikai módszerek ahhoz, hogy olyan beltéri lakókörnyezetet hozzunk létre, amely a lehető legszabadabb, expozíciószabad, és kockázatmentes.

 

Referenciák és saját gyártmányú védelmi rendszerek

 

Magyarországon számos referenciamunkával rendelkezünk; sajátfejlesztésű és gyártású nanotechnológiás lokális védelemmel rendelkezünk (telefonra, számítógépre, autóra stb.). Ezek hatása és működése látványosan laboratóriumi körülmények nélkül is igazolható, műszeres méréssel. 

Érdeklődés

 

Elérhetőségek

Kelemen István
Természetgyógyász
(alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
 Tel: +36703822979
Vagy Romániában 
 Tel: +40746920012