Elektroszmog Energia Átalakító

Energia átalakító – E-SZMOG-SHIELD

2830 lajstromszámú, U0400121 ügyszámú Használati Mintaoltalmi Okirat

A használati minta olyan megoldást kínál, mely egy energia átalakító berendezés megvalósítását viszi véghez, ami a környezeti sugárzásokat kedvezően tudja átalakítani. Hogyan működik?

Energia átalakító berendezés lényege

Környezeti sugárzások befogásával és átalakításával harmonizált sugárzást megvalósító erőteret tud létrehozni. Az energia átalakító mindezt a tér meghatározott tartományában, speciális eszközökkel viszi véghez. Az erőtér 1-20Hz közötti kisfrekvenciás, egyenletes sugárzást valósít meg.

Energia átalakító kedvező hatása

Az 1-20Hz közötti kisfrekvenciás tartomány nagyon kedvező hatással van a szervezet rehabilitációjára, ugyanis energiával történő feltöltődését viszi véghez. Ennek oka, hogy a kelti kultúrában ismert meditációs állapot frekvenciaszintjéhez hasonló energiaállapotot hoz létre.

Min alapszik az energia átalakító lényege?

Az energia átalakító berendezés működése a következő ismereteken alapszik: A környezetben jelenlevő szórt elektromágneses, valamint egyéb un. geopatikus- és kozmikus sugárzások befogása majd összegyűjtése után a széles frekvenciatartományban szóródó sugárzásokat a szokásostól eltérő egységbe bevezetik. Így alkalmazásával szűk, 1-20Hz között mozgó frekvenciatartományba eső sugárzást tartalmazó térrész alakítható ki. A folyamatot sajátosan elrendezett antennának tekinthető fémszerkezeti elemekkel hajtják végre.

 

Mik az energia átalakító előnyei?

  • könnyen beszerelhető berendezés
  • üzemelése során karbantartásra nincs szükség
  • használatához nincs szükség speciális szakértelemre
  • automatikusan működik